Yritys

Ammeenmäki Oy on vuonna 2012 perustettu yritys jonka päätoimialana on täsmäviljely- ja ympäristömittaustuotteiden maahantuonti ja myynti.

Yrityksen juuret ovat vuodessa 2008 jolloin toiminta alkoi Sepectrum Technologies'in sääasemien ja ympäristömittaustuotteiden maahantuonnnilla. Tämän jälkeen tuotevalikoimaa on laajennettu harkitusti pyrkimällä löytämään innovatiivisia ja laadukkaita ratkaisuja jotka auttavat ammattilaisia työssään.

Toiminnan kasvaessa vuonna 2012 tuli ajankohtaiseksi perustaa Ammeenmäki Oy, yrityksen nimi tulee tilasta josta käsin toimintaa harjoitetaan. 

Edustuksemme:

  • Spectrum Technologies, USA 2008
  • FarmscanAG, Australia 2009
  • Satconsystem, Saksa 2010
  • WeatherHawk, USA 2013
  • Schaller GMBH Humimeter, Itävalta 2013

Lisäksi myymme NovAtel GPS- ratkaisuja ja Handheld Algiz- tietokoneita FarmscanAG AgGuide sovelluksen pohjaksi ja muuhun vaativaan käyttööan alkutuotannossa.

Ammeenmäki Oy pyrkii olemaan pieni ja ketterä yritys joka vastaa nopeasti asiakkaidensa muuttuviin tarpeisiin tarjoamalla laadukkaita tuotteita, joilla on valikoitunut käyttäjäkunta oman alansa ammattilaisten joukossa.

Asiakkaitamme ovat mm. maanviljelijät, puutarhat, golfkentät ja urakoitsijat sekä tutkijat, tutkimuslaitokset ja yliopistot.