Humimeter kosteusmittarit biopolttoaineille ja viljalle

Schaller GMBH on Itävaltalainen yritys joka valmistaa korkealuokkaisia tuotteita kosteuden mittaamiseen eri materiaaleista sekä ympäristöstä. Humimeter-mittarivalikoimaan kuuluu kosteusmittareita ympäristölle, elintarvikkeille/viljalle, biomassalle, paperille ja muille erilaisille materiaaleille.

Valmistajan kotisivut http://www.humimeter.com/

Katso koko lista materiaaleista joita humimeter kosteusmittareilla voidaan mitata

 

 

Kosteusmittarit viljoille ja heinälle. Humimeter kosteusmittarit ovat laadukkaita tuotteita tarkkaan kosteuden määrittämiseen kokoviljasta. Kaikki viljankosteusmittarit ovat lämpötilakompensoituja ja hehtolitrakompensoituja, tarkka näytetulos varmistetaan suurella näytteen tilavuudella. 

Kosteusmittarit bioenergialle ovat sarja laadukkaita tuotteita tarkkaan kosteuden määrittämiseen erilaisista materiaaleista kuten kokopuusta, hakkeesta, turpeesta tai pelletistä. Valikoimassa on useita erilaisia mittareita aina perinteisestä piikkimallista jatkuvatoimiseen kosteuden mittaamiseen.

Kosteusmittarit ympäristölle ovat luotettavia työkaluja tarkkaan ympäristön ja ilmaston lämpötilan ja suhteellisen kosteuden seurantaan.

Humieter rakennuskosteusmittareilla voidaan mitata kosteutta useasta eri rakennusmateriaalista, sekä ilmankosteutta ja lämpötilaa.

Kosteusmittarit materiaaleille.

Kosteusmittarit paperille